tiistai 21. lokakuuta 2014

Appelsiinikiisseli turkinpippurivaahdolla








                                                6-8:lle tarvitset:
                                          
                                            1l appelsiinitäysmehua
                                            3/4dl perunajauhoja  
                                            3/4dl sokeria
                                            1-2 appelsiinia      

                                            Turkinpippurikerma:
                                            Flora vispiä
                                            turkinpippurrouhetta

Kaada mehu kattilaan. Sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot. Kuumenna kiisseliä sekoitellen, kunnes se pulpahtaa pari kertaa. Kaada kulhoon jäähtymään ja ripottele päälle sokeria kuortumisen ehkäimiseksi. Kuori appelsiinit, irrota lohkot ja leikkaa ne paloiksi. Lisää appelsiinilohkot kiisseliin. Jaa annosmaljoihin.Vatkaa kerma ja sekoita runsaasti turkinpippurirouhetta sekaan. Tarjoa kiisseli jäähtyneenä turkinpippurikermavaahtonokareen kera.


-Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti